MAROKKAANSE DJ INHUREN

Indien u op zoek bent  naar een goede Marokkaanse dj zowel mannelijk als vrouwelijk bent u op het goede adres. Onze dj’s hebben een brede waaier aan kennis en creativiteit die van u feest  één succes maken . (more…)

DJ INSTALLATIE HUREN

Dj installatie huren met kant en klare dans-en cermoniëleplaylisten voor al je feesten zoals trouw, verloving, henna, geboorte, verjaardag, enz… Playlisten kunnen ook op maat en smaak opgesteld worden. (more…)

ROYAL-EVENTS

MAROKKAANSE DJ

Indien u op zoek bent  naar een goede Marokkaanse dj zowel mannelijk als vrouwelijk bent u op het goede adres. Onze dj’s hebben een brede waaier aan kennis en creativiteit die van u feest  één succes maken .

Onze vrouwelijke marokkaanse dj    delen onderling hun kennis, kwaliteit en creativiteit betreft muziek, stijlen en techniek. Er worden in samenspraak playlisten vanuit tienduizenden nummers opgesteld in het kader van soorten feesten, ethnische afkomsten enz.

OFFERTE/RESERVATIE FORMULIER

Voor offerte of reservatie duid u een datum aan op de kalender en vul vervolgens het  formulier in, u krijgt zo snel mogelijke een antwoord!

Widget not found!

VOLG ONS

design by HFA